КУРСОВЕ ПО КЕРАМИКА – индивидуални

С най-голямо уважение искаме първо да започнем с отношението си към курсовете по керамика.

Тъй като „Царицата“ на нашето ателие е керамиката, бихме желали да обърнем внимание на малко исторически факти за това какво е керамиката за човека.

От най-древни времена керамиката е била най-важния елемент в домакинството. Тя е една от първите осъзнати прояви на човека, както за производство на домакински съдове за съхранение на храна, така и от естетични и религиозни нужди.

Любовта към керамиката е останала и до днес у хората, въпреки навлизането на модерни и по-издръжливи материали. Заниманията с естествени материали, каквато е глината с нейната топлина, въздействат терапевтично по най-естествения и земен начин върху човека.

Контактът с глината помага за намаляване на стреса и за отстраняване на проблеми в поведението. Допирът с нея развива сетивата и творчеството, повдига независимостта на духа и повишава личната самооценка.

Създаването на форми и предмети с две ръце е много вдъхновяващо преживяване за човека. То ни учи на търпение и самодисциплина и е особено важно за израстването на „малкия човек“, подобрявайки абстрактното и пространственото мислене.

НАШАТА МИСИЯ

Арт студио „Керамика за душата“ дава чувство за сигурност и спокойствие, дори за най-чувствителните или объркани души. Красивата обстановка и атмосферата в ателието допринасят за сътворяването на вашите уникати. Те ще ви напомнят за хубавите момоенти на себеотдаване. Това е време само за вас.

Всички ние сме индивидуални личности. Мисията на „Керамика за душата“ е да приемем духа такъв какъвто е, да го разкрием и разгърнем по най-финия и добър начин, въплащавайки го в приложни изделия. Ние насърчаваме по-плахите ученици и емоционално затруднените хора да разгърнат своя потенциал.

Ние сме пример за отношение към личността и запазване на духовността – да бъдеш такъв какъвто си.

Тук се раждат личности, които се разгръщат пред погледа на насочващия ги учител. В помощ идват художествените материали и глината.

Арт ателие „Керамика за душата“ предлага курсове по керамика в следния формат:

*Професионална подготовка за начинаещи керамици
*Индивидуални занимания по грънчарство и моделиране
*Индивидуални занимания по рисуване върху стъкло
*Изработените предмети, след изпичане остават за вас.
*Без възрастови ограничения.
*Материалите и консумативите за работа се предоставят от Арт ателие „Керамика за Душата“

Занятията се провеждат в удобно за Вас време с предварителна уговорка.

Цени за 1 1/2 астр. час: 60 лв.
– за деца до 10г – 1 астр. час: 30 лв.
– за деца от 10г до 18г – 1 астр. час: 35 лв.

* Предлагаме ваучъри за подарък – Обадете се за предложение
* Не предлагаме плащане с пост терминал
* При необходимост от довършване(оцветяване) се записва нов час
* Отстъпки и ваучъри за посещения
от 5 пъти!
КУРСОВЕ ПО КЕРАМИКА
_

ГАЛЕРИЯ

_